Prodej bytu 2+kk 49 m2

Zpět
Vrbovec
Přidat do oblíbených Nahlásit chybný nebo jinak obtěžující inzerát administrátorovi.

Přehled

Datum vložení
24. 4. 2023
Datum aktualizace
2. 4. 2024
Počet zobrazení
265
Cena
3 205 200 Kč
včetně provize, včetně právního servisu
Typ nemovitosti:
Byt
Druh:
Prodej
ID:
124854
Adresa:
Vrbovec
Praha
Dostupné od:
1. 1. 0001
Vlastnictví:
Osobní
Dispozice:
2+kk
Stav:
Novostavba
Stavba:
Cihlová
Plocha:
49 m2
Podlaží:
2
Energetická náročnost:
B
Hodnocení:
Inspirace pro Váš byt
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám představuje prodej bytu 2+kk v rámci rezidenčního projektu Ječmeniště. Jedná se celkem o 4 bytové jednotky v nově postaveném domě se společným půdním prostorem a vlastním parkovacím místem ve vinařské oblasti v obci Vrbovec nedaleko města Znojma a sousedního Rakouska. Samotný byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 35,6 m2 se nachází v 1.NP a skládá se z: 1.) Ložnice 2.) Obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a spotřebiči 3.) Koupelny 4.) Předsíně Byt je velmi úsporný. Celkové měsíční náklady jsou odhadovány přibližně na 4 000 Kč.
 Vytápění je v bytech zajištěno nízkonákladovým elektrickým podlahovým topením a tepelným čerpadlem vzduch-vzduch. S parkováním svého auta nemusíte mít strach. Je pro Vás připravené vlastní parkovací místo přímo před domem včetně odpočinkové zóny pro účely posezení i grilování. K ceně bytu je ideální čtvrtina tohoto prostoru. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodu, pošty, lékaře, zastávky MHD. Milovníci vína jistě ocení vinné sklepy, které můžete mít z domova doslova jako na dlani. Rodina s dětmi velice ráda uvítá blízké dětské hřiště či mateřskou i základní školu. 

S financování nemovitosti rádi pomůžeme. Zajistíme ty nejlepší podmínky na trhu! V případě zájemců, kteří by investičně řešili celý bytový dům, lze jednat o výrazné slevě.
 Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak si neváhejte domluvit osobní prohlídku bytu a vykročte směrem k Vašemu vysněnému bydlení. 

 Budeme se

Mapa

Místa v okolí

Hodnocení

Celkové hodnocení
Pro snadnější hodnocení realit se prosím zaregistrujte.
*
*

Kalkulačka pojištění nemovitosti

Kontakt makléře

*
*
*
*

Podobné reality